Skip to main content

Před třemi lety jsme se vydali do neznáma. Přečtěte si náš příběh, kde zjistíte mimo jiné i to, jestli jsme využili investici, co jsme museli byznysu obětovat a co nám naopak podnikání přineslo.

Cesta do neznáma

Přesně tak nám připadal začátek našeho podnikání. Tehdy jsme měli jediné přání: „Chceme něco vlastního!“ Chtěli jsme rozhodovat o tom, s kým budeme spolupracovat, a jakým stylem svou práci budeme dělat. To všechno za podmínek, že budeme trávit spoustu času se svou rodinou. I když to nebylo vždy růžové, a splnění našeho snu nám dalo místy zabrat, podařilo se.

Díky vytrvalosti a odhodlání jsme vybudovali firmu podle našich zásad a hodnot. To všechno jsme zvládli, aniž bychom si šli ke komukoli pro investici nebo pro půjčku. Nikdy jsme taky podnikání nenechali dojít tak daleko, aby jeden z nás obětoval svou rodinu a osobní život. Zapomenout nesmíme ani na to nejdůležitější. Zdraví. K čemu by nám byla přecpaná konta a splněné milníky, kdybychom neměli sílu, chuť a možnost užít si každý den?

Oběť jménem ego

Za naším úspěchem stála jedna důležitá věc, která brání spoustě podnikatelům v dosažení cílů: oběť našeho ega. Co nám přineslo, že jsme dali ego stranou?

  1. Zjištění, že nemusíme mít vždy pravdu.
  2. Ne všechno zvládneme sami a ne všechno zvládneme sami skvěle.
  3. Ačkoliv jsme zkušení businessmani, tak jsme podnikatelé začátečníci.
  4. Uvědomění si, že naše manželky mají skvělý nadhled.
  5. Vědomí, že jsme to nedokázali sami – pomáhá a podporuje nás spousta lidí.

A dnes? Poskytujeme službu a našim klientům zajišťujeme výsledky. V tuhle chvíli už víme, že obrat za první kvartál 2023 bude stejný jako za celý rok 2022! A to je důvod k oslavě.

Tohle není příběh, který bude na Forbes nebo ihned.cz. A to je v pořádku. Tam podle nás ani nepatří. Naše radost z povedené práce je pouze oslava toho, že jsme úspěšně absolvovali první maraton. Chceme podle našich principů pokračovat dál a stále dávat našim zákazníkům přidanou hodnotu. 

Děkujeme všem našim klientům a partnerům za důvěru. Děkujeme i našim rodinám za podporu v těžkých chvílích.